دوشنبه، 16 آذر 1394

پرسش :

حال که امام زمان (عج) را نمی‌بینیم و هنوز ایشان ظهور نکرده‌اند پس ما باید از چه کسی که شرایط ایشان را داشته باشد با تبعیت کنیم آن شخص کیست؟

پاسخ :
تعیین فردی که دارای تقوا و علیمت بالا باشد براساس تحیقیقات شما مشخص می‌شود و باید بر اساس معیارهایی که برای خود دارید فردی که از بقیه بهتر می‌دانید انتخاب کنید البته هیچ کس نمی‌تواند ذره‌ای از مقام امام زمان (ع) را پیدا کند اما علمایی وجود دارند که بتوان به آنها اعتماد در دین کرد و آنها را الگو قرار داد.

منبع: gorgani.ir