سه‌شنبه، 17 آذر 1394

پرسش :

اطاعت از ولی فقیه چه حکمی دارد؟ آیا وجوب شرعی دارد یا عقلی؟ کسی که از ولی فقیه اطاعت نکند اما علیه حکومت اسلامی هم اقدامی نکند مستوجب عذاب الهی خواهد بود؟ با توجه به معصوم نبودن ولی فقیه در صورتی‌که از وی اشتباهی سر بزند آیا انسان می تواند براساس تکلیف و استنباط خویش عمل کند؟

پاسخ :
اطاعت از ولی فقیه جامع الشرایط وجوب شرعی دارد و اصل عدم اطاعت از ولی فقیه جایز نیست و عقوبت دارد و لازم به ذکر است که اگر فردی به عنوان ولی فقیه جامع الشرایط مورد تائید امام زمان (عج) واقع شود یاری خواهد شد و احتمال اشتباهات در او کاهش خواهد یافت.

منبع: gorgani.ir