سه‌شنبه، 17 آذر 1394

پرسش :

کسى در شوط چهارم از حجرالأسود تا اول حجر اسماعیل را پیمود و فکر کرده است که چون اول شوط چهارم نیت جدا در این شوط نداشته باید این قسمت شوط را اعاده کند، لذا بقیه شوط را بدون نیت رفته و از حجرالأسود به قصد شوط چهارم طواف کرده است، آیا اشکالى در طواف حاصل مى شود؟

پاسخ :
اگر اعتقاد به جواز از سر گرفتن طواف داشته (و یا به قصد انجام وظیفه) طواف را استیناف کرده است صحیح است اگرچه خطاى در تطبیق کند، در غیر این صورت اگر وقت باقى است باید طواف و اعمال مترتبه بر آن را دوباره انجام دهد، و اگر وقت باقى نیست، در صورتى که جاهل قاصر بوده طوافش صحیح است، و در جاهل مقصر صحت طوافش محل اشکال است.

منبع: wahidkhorasani.com