سه‌شنبه، 17 آذر 1394

پرسش :

شخصى در اثناى طواف، بر اثر فشار جمعیت، چند گام به جلو رانده شده است، پس از آن، بجاى اینکه همان مقدار را جبران کند، شوط دیگرى آورده، که مجموعاً هفت شوط تمام و یک شوط ناقص مى شود، آیا این طواف صحیح است؟

پاسخ :
در صورتى که وقت باقى است، باید طواف را اعاده نماید، و در غیر این صورت، اگر جاهل قاصر است، مجزى است، و اگر جاهل مقصر است صحت طوافش محل اشکال است.

منبع: wahidkhorasani.com