سه‌شنبه، 17 آذر 1394

پرسش :

برای جداسازی قسمت زنانه از مردانه مساجد از پارتیشن چوبی استفاده می‌شود. این پارتیشن به گونه‌ای است که قسمتی از ان برش خورده و بجای ان پرده پارچه‌ای قرار گرفته است. هم‌چنین در جای دیگر ان نیز صفحات فلزی سوراخدار تعبیه شده است که ضمن عبور هوا می‌توان طرف دیگر را مشاهده نمود. در این وضعیت اتصال نماز جماعت در قسمت اقایان و خانم‌ها چگونه است؟

پاسخ :
اگر عرفا به گونه‌ایی باشد که امکان دیدن طرف مقابل باشد و در اصطلاح عرف مردم اتصال کامل قطع نشده باشد مانعی ندارد و نماز صحیح است البته سوراخ‌های خیلی ریز و یا برش‌های کوچک که صرفا برای عبور هوا باشد کفایت نمی‌کند.

منبع: gorgani.ir