سه‌شنبه، 17 آذر 1394

پرسش :

من دانشجويي در تهران هستم و معمولا بعضي از سه‌شنبه‌ها براي زيارت به قم مي‌روم (هر ماه معمولا 2 يا3 بار). اگر مدت زماني كه بعد از برگشتن از قم در تهران مي‌خواهم بمانم كم‌تر از 10 روز باشد وضعيت نماز من چگونه است، آيا نمازم شكسته است يا بايد كامل خوانده شود، هم‌چنين اگر بين يك سفر تا سفر بعدي به قم كمتر از 10 روز باشد نماز چطور است؟

پاسخ :
اگر کثیر‌السفر باشید یعنی این‌که از شهرستان تا تهران را هر هفته رفت و آمد می‌کنید نماز شما در مورد سئوال تمام است والا باید نماز را شکسته بخوانید.

منبع: gorgani.ir