پنجشنبه، 19 آذر 1394

پرسش :

شخصی که به صورت مُدام و بدون اختیار از او ادرار و مدفوع خارج می‌شود و هم‌چنین همسرش نیز که بدون اختیار از او ادرار و مدفوع خارج می‌شود عازم حج هستند، در ارتباط با اعمالشان جه باید بکند؟

پاسخ :
به همان مقدار که در شبانه روز وقت دارند و امکان توقف از بول و غائط برایشان ایجاد می‌شود وضو گرفته، اعمال را انجام دهند؛ چنان‌چه تحت هیچ شرایطی امکان نداشت با وسائل بهداشتی خود را بسته به نحوی که موجب نجس شدن مسجد نشود، تیمم نموده و اعمال را بجا آورد.

منبع: gorgani.ir