جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

شركت‌هاي صنعتي و توليدي (سهامي عام) جهت افزايش سرمايه‌ گذاري و خريد تجهيزات و ماشين آلات اقدام به دريافت تسهيلات از بانك‌هاي دولتي مي‌كنند. 1: خريد سهام اين شركت‌ها به منظور دريافت سود سالانه چه حكمي دارد؟ 2: خريد سهام شركت‌هاي مذكور در قيمت‌هاي پايين و فروش آن (مثلا پس از 20 روز) در قيمت‌هاي بالاتر چه حكمي دارد؟

پاسخ :
خرید سهام شرکت‌های دولتی مانعی ندارد و فروش آن‌ها پس از افزایش قیمت نیز مانعی ندارد.

منبع: gorgani.ir