جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

اگر شخصي ( حقيقي يا حقوقي ) داراي اراضي باير و بلا استفاده بوده باشد كه توسط افرادي مستمند و بي بضاعت تصرف و مورد ساخت و ساز قرار گرفته و آباد شده باشد، حال اگر مالك بخواهد وجه زمين را دريافت نمايد، به نظر جنابعالي آيا قيمت گذاري بايد بر مبناي وضع فعلي ( كه توسط خود آن اهالي آباد گرديده است ) صورت پذيرد يا بر مبناي زمين‌هاي مجاور، كه به صورت باير و بلا استفاده باقي مانده‌اند؟

پاسخ :
باید قیمت خود زمین بدون محاسبه ارزش افزوده بنا ملاک قرار گیرد گرچه بهتر است در قیمت مازاد مصالحه صورت گیرد.

منبع: gorgani.ir