جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

اینجانب حدود 2 سال قبل جهت دریافت وام خرید خودرو 5 میلیون تومان در بانکی سرمایه گذاری کردم (مبلغ سپرده گذاری و مدت آن طی اطلاعیه‌های تبلیغاتی در بانک قید شده بود) ولی بعد از 7 ماه موقع تحویل وام بنا به دلایلی از دریافت آن منصرف شده و سرمایه خود را (حتی حداقل موجودی جهت دریافت وام 400000 تومان) از بانک خارج نمودم حال بعد از یک سال قصد دریافت تسهیلات را داشته و با توجه به شروط سپرده گذاری و افتتاح حساب دریافت وام جائز می‌باشد یا خیر؟ 2: آیا فروش وام فوق اشکال دارد یا خیر؟

پاسخ :
در صورتی‌که طبق قوانین بانکی منعی برای دریافت وام نداشته باشید گرفتن آن مانعی ندارد مشروط بر این‌که طبق عقود شرعی وام را دریافت کنید تا سود دریافتی آن توسط بانک حرام نباشد و فروش وام نیز در صورت منع نکردن بانک مانعی ندارد.

منبع: gorgani.ir