جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

آيا به زني كه دوشيزه بوده و از حق حبس استفاده مي‌كند. و علي رغم آماده بودن مسكن جهت شروع زندگي مشترك. بدون مانع مشروع حاضر به تمكين نيست و در خانه پدري زندگي مي‌كند نفقه گذشته و حال تعلق مي‌گيرد يا خير؟ و اگر تعلق مي‌گيرد در چه شرايطي؟

پاسخ :
در فرض مذکور نفقه تعلق نمی‌گیرد ولی اگر زن حاضر به زندگی مشترک شود نفقه به او تعلق می‌گیرد ولو این‌که از حق حبس خود استفاده کند.

منبع: gorgani.ir