جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

بنده دختري 27 ساله هستم كه قصد ازدواج با پسرس 28 ساله دارم ولي پدرم به خاطر اعتقاد به سنن قديم (از پيروان مسلك مراقي گري مي‌باشند) به هيچ وجه اجازه‌ي عقد به من نمي‌دهند. از نظر شرعي من مي‌توانم بدون اذن ولي عقد كنم؟ به چه كسي مراجعه كنم؟

پاسخ :
در صورتی‌که مسلک ذکر شده جزء مسلک‌های منحرف مثل گروه‌های دراویش و امثال آن باشد ولایت پدر ساقط است و شما می‌توانید با مراجعه به یکی از علمای شیعه منطقه و کسب اجازه از او به عقد فرد مورد نظر در بیائید.

منبع: gorgani.ir