جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

من ازدواج را حق مسلم خود مي‌دانم و به لحاظ روحي و جسمي نياز شديدي به ازدواج دارم ولي به خاطر اين كه به هيچ وجه من الوجوه حاضر به پذيرفتن مهريه‌هاي آن چناني و ديوانه وار نيستم و از طرفي در اديان ديگر تحقيق كردم و در دين آن‌ها چيزي بنام مهريه آن هم زوركي وجود ندارد و آن ها ازدواج را مبادله و معاوضه آلت زن و پول آن يعني همان به اصطلاح مهريه نمي‌دانند و حيواني فكر نمي‌كنند تصميم به تغيير دين و ازدواج با يك زن مسيحي گرفته‌ام لذا مي‌‎خواستم بدانم حكم اين مسئله چيست لطفاً مرا راهنمايي كنيد؟

پاسخ :
در اسلام تأکید بسیار زیادی شده که از گرفتن مهریه‌های سنگین اجتناب شود و حتی در برخی روایات گرفتن مهریه سنگین را باعث پیچیدگی زندگی دانسته است پس این که امروزه مرسوم شده است که مهریه سنگین می‌گیرند کاملا رویه غیر درست است و شما نباید به صرف این که برخی افراد کارهای غیرصحیح انجام می‌دهند دین خود را ترک کنید والا نباید مسیحی یا یهودی هم بشوید چون بسیاری از احکام مسیحیت توسط مسیحیان انجام نمی‌گیرد علاوه بر این آن‌چه در غرب بنام مسیحیت وجود دارد بسیار بدتر و حیوانی تر است و لذا می‌بینید که حتی کشیشان هم آلوده به مسائل جنسی و شهوانی شده‌‎اند پاسخ مبسوط‌ تر باید به صورت شفاهی داده شود.

منبع: gorgani.ir