جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

در سال‌هاي اخير نظريه‌اي در حقوق خانواده مطرح و طرفداران زيادي نيز پيدا كرده است و آن قرار دادن شروط ضمن عقد در نكاح نامه (شرط وكالت مطلق در طلاق، حق اشتغال، حق ادامه تحصيل، حق حضانت، خروج از كشور بدون اذن شوهر، اشتراك در اموال و ..) و تعيين مهريه هاي نمادين و در همان حد مهر السنه هست حال اين وضعيت با شرع اسلام و كليت دين مبين اسلام در تنافي است يا خير؟

پاسخ :
شروط ضمن عقد نکاح در صورتی‌که مخالف اصل نکاح نباشد مانعی ندارد مثل این‌ که شرط عدم دخول کند و ظاهرا شروط ذکر شده مخالف مقتضای عقد نیست.

منبع: gorgani.ir