جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

در مهريه عندالاستطاعه زن چه زماني مي‌تواند آن را مطالبه نمايد آيا زماني كه مرد قادر به پرداخت كل مهر است و اين كه استطاعت نسبت به كل مهر است يا نسبت به جزء جزء آن؟

پاسخ :
زن به محض اجرای عقد حق مطالبه مهر را دارد اما اگر مرد قدرت پرداخت مهریه را ندارد می‌تواند آن را قسط بندی کند و مراد از عند الاستطاعه، قدرت پرداخت مهر توسط مرد است ولو آن‌ که به صورت قسط بندی و جزء جزء باشد.

منبع: gorgani.ir