جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

آيا در متون فقهي رضايت زوجه شرط ازدواج مجدد مرد عنوان شده يا خير؟ و شرعاً براي ازدواج مجدد نيازي به اذن همسر اول هست يا خير؟ آيا در صورت توافق زوجين در هنگام عقد مبني بر عندالاستطاعه قرار دادن مهر زوجه از حق حبس برخوردار خواهد بود يا خير؟ در فرضي كه زوجه پس از نكاح و قبل از تمكين صراحتاً رضايت خود را ميني بر عندالاستطاعه شدن مهر اعلام نمايد حكم قضيه چيست؟

پاسخ :
رضایت زوجه برای ازدواج مجدد مرد شرط نیست و اگر زن راضی شود که مهریه را در مدت زمان خاص یا عند الاستطاعه بگیرد حق حبس هم ندارد.

منبع: gorgani.ir