جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

هرگاه زن جز به گرفتن كامل مهر، حاضر به تمكين نباشد از طرفي شوهر قادر بر اداى يك جاي مهر نيست در عين حال حاضر به پرداخت قسطي آن مي‌باشد و بخشي از آن را نيز تا اين زمان پرداخته است و خواهان ادامه زندگي است در عين حال حاضر است كه زوجه را طلاق دهد مشروط بر اين كه زوجه مبالغ اخذ شده مهريه را به اضافه مبلغي مازاد بر آن مسترد نمايد. در اين صورت اگر زوجه براي طلاق به حاكم مراجعه نمايد تكليف حاكم چيست؟ آيا حاكم مي‌تواند زوج را مجبور نمايد كه بدون هيچ گونه قيد و شرطي همسرش را مطلقه نمايد؟

پاسخ :
حاکم شرع در صورتی می‌تواند زوج را مجبور به طلاق کند که احراز شود که زوجه در عسر و حرج به سر می‌برد و مرد از ادای حقوق خود سر باز می‌زند.

منبع: gorgani.ir