جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

اگر در یک خانواده به هنگام تقسیم ارث بین ورّاث نزاع در بگیرد آیا می‌توان از حق خود به خاطر رفع نزاع گذشت؟ راهکار دین مبین اسلام در چنین مواقعی چیست؟

پاسخ :
اگر تمام وراث به دستور دین پایبند باشند و حاضر باشند که طبق دستور دین عمل کنند یقینا هیچ نزاعی وجود نخواهد داشت و با این حال اگر کسی از حق خود بگذرد برای رفع نزاع ثواب دارد و اشکال هم ندارد.

منبع: gorgani.ir