جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

آيا زمين ثلثي كه پدر به صورت شفاهي وصيت كرده كه فرزندان از طريق كشت و كار بر روي آن براي پدر نماز و روزه بدهند آيا قابل فروش است؟ باتوجه به اين كه پسر بزرگ‌تر نماز و روزه را داده است و آيا دختر هم از فروش سهم مي‌برد؟

پاسخ :
اگر وصیت کرده باشد که درآمد زمین را برای پدر نماز و روزه بدهند و مقدار سال را مشخص نکرده باشد باید برای همیشه منافع زمین را برای پدر نماز و روزه بدهند و نمی‌توانند آن را بفروشند ولی اگر مقدار سال را مشخص کرده باشد مثلا بگوید برای من چهار سال نماز و روزه بدهید بعد از این مدت می‌‎توانند زمین را بفروشند مگر قرینه‌ای در میان باشد که نشان دهد پدر این زمین را برای همیشه برای خود کنار گذاشته است و راضی به فروش آن نبوده است.

منبع: gorgani.ir