جمعه، 20 آذر 1394

پرسش :

آیا ورثه می‌توانند در عینی که منافع آن به نفع کسی وصیت شده تصرف قانونی (بیع، اجاره و...) یا فیزیکی نمایند؟

پاسخ :
اگر مورث وصيت كرده باشد كه فرد مذكور در منافع مال بعد از مرگ من تصرف كند چنان‌چه از ثلث مال ايشان باشد بايد به آن عمل شود چون شرعا مورث حق وصيت در مقدار ثلث را دارد و ورثه بايد عمل كنند اما اگر در مازاد بر ثلث خود وصيت كرده است ورثه بايد اجازه دهند و در هر حال ورثه در عين مال حق تصرف دارند مشروط بر اين كه مزاحمت با منافع قرد مذكور نداشته باشد.

منبع: gorgani.ir