دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

پدرم زمینی داشتند به مقدار 766متر مربع که 300 متر مربع آن را به برادرم هبه نموده و ایشان بعد از قبض و تصرف آن زمین را به من واگذار کردند و من نیز در آن ساختمان ساخته‌ام و الان سال‌هاست در آن زندگی می‌کنم ولی بعد متعاقبا پدرم سندکل زمین را برای ساخت حسینیه به اوقاف منتقل می‌نماید 1- آیا ساختمان بنده که در آن زمین است وقف می‌باشد؟ 2- تاکنون برای ساخت حسینیه اقدامی نشده آیا پدرم که حیات دارند الان می‌تواند در این مورد خاص نسبت به این مقدار از زمین وقف عدول نماید تا زمین به من برگردد؟

پاسخ :
بعد از هبه زمين به برادر شما و متعاقبا به خود شما ديگر ايشان حق وقف زمين را ندارند مگر در مقداري كه به شما هبه نشده است و اين زمين و ساختمان متعاق به شما است.

منبع: gorgani.ir