دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

خانه‌ای قدیمی وقف اولاد ذکور است و هم اکنون به صورت مخروبه درآمده است و هیچ عایدی ندارد و متروکه شده و متولی هم توانایی نوسازی آن را ندارد و کسی هم به دلیل وقفی بودن در آن سرمایه گذاری نمی‌کند. 1- آیا می‌توان وقف را از این ملک به ملک دیگری منتقل کرد تا از آن استفاده بهتری شود (به دلیل مرغوبیت ملک وقفی فعلی ) و از عایدی آن نیت وقف کنندگان هم بهتر انجام پذیرد؟

پاسخ :
در صورتی‌که به هیچ وجه قابل استفاده یا تعمیر نیست باید فروخته شود و با پول آن ملک دیگری خریداری شود و وقف اولاد شود.

منبع: gorgani.ir