دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

حدود 130 سال پيش زميني وقف شده تا زراعت شود و سود حاصل از آن صرف مخارج دو مسجد کوچک و حمام عمومي (که سال‌هاست خراب شده و وجود ندارد و تعزيه داري حضرت اباعبدالله الحسين گردد. نزديک به سي سال است در آن زمين حسينيه‌اي بنا شده و به علت عدم اطلاع از موقوفه بودن به نظر واقف عمل نشده است . حال که اداره اوقاف متولي زمين است آيا مي‌توان با پرداخت مال الاجاره زمين به اداره اوقاف، از آن مکان به عنوان حسينه و هم چنين براي برگزاري نماز جماعت استفاده کرد؟ و در اين صورت ضامن صرف مال الاجاره، در محل مورد نظر واقف کيست؟

پاسخ :
می‌توان با پرداخت مال الاجاره از آن مکان استفاده کرد و باید وجه آن در امور عام المنفعه از جمله خود حسینیه هزینه شود.

منبع: gorgani.ir