دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

برهنه شدن در مراسم عزای ابی‌عبدالله (علیه السلام) در حالی که عزاداران با سنین مختلف حضور دارند چه حکمی دارد؟

پاسخ :
برهنگی در مراسم عزای اهل بیت علیهم السلام توصیه نمی‌شود گر چه گناه ندارد و باید سعی شود از برهنگی بیش از حد نیاز مثل بیشتر از حد سینه اجتناب گردد و وهن اهل بیت امری عرفی است و باید مورد سنجیده و با نظر عموم متدینین همراه باشد.

منبع: gorgani.ir