دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

نظر شما نسبت به انواع عزاداري‌هاي مرسوم بين شيعيان از قديم تا حال جه مي‌باشد يعني ( سينه زني, زنجير زني, طبل زني, گريه, قمه زدن و خون ريختن و شبيه در آوردن و... )؟

پاسخ :
عزاداری حضرت سید الشهداء علیه السلام از اعظم شعائر الهی و تقربات خداوند است و عزاداری باید به سبک سنتی از سینه زنی، زنجیر زنی مرسوم و گریه و ماتم برای آن امام شهید صورت گیرد و از قمه زنی و خونریزی اعضای بدن در مراسم عزادرای امام حسین علیه السلام جدا باید اجتناب نمود زیرا مخالفین شیعیان در صدد سوء استفاده از حرکات ما شیعیان می‌باشند.

منبع: gorgani.ir