دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

در روایات ائمه معصومین علیهم السلام وارد شده است که زیارت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ثواب فراوانی دارد در صورت امکان: 1- روایتی که دال بر ثواب زیارت حضرت سید الشهداء علیه السلام دارد را بیان فرمائید. 2- روایتی که دال بر ثواب نایب گرفت در امر زیارت حضرت سید الشهداء دارد را بیان فرمائید. 3- آیا می‌شود شخصی را واسطه قرار داد تا طلبه‌ای مؤمن و متدین که در کربلا سکونت دارد را نایب بگیرد که هر روز از طرف ما حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام را زیارت نماید.

پاسخ :
روایات بسیاری در این زمینه در کتاب کامل الزیارات مرحوم ابن قولویه ذکر شده که ترجمه فارسی آن نیز در بازار موجود است و خوب است آن را تهیه نموده و مطالعه نمائید و نایب گرفتن نیز امر بسیار پسندیده‌ای است.

منبع: gorgani.ir