دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

مردی مانع ملاقات همسر خود با والدینش می‌باشد (علی رغم این که نسبت نزدیک فامیلی دارند) و پدر و مادر زن به شدت از عدم ملاقات با دختر خود رنج می‌برند. 1- وظیفه شرعی مرد چیست؟ 2- همسر این فرد در قبال ممانعت شوهر چه وظیفه‌ای دارد (با وجود این که همه خانواده در یک شهر زندگی می‌کنند. 3- وظیفه پدر و مادر زن در این خصوص چیست؟

پاسخ :
1 ) آزار زن و منع او از ملاقات با پدر و مادر موجب عقاب در آخرت است و باید ترک شود. 2 ) اطاعت زن از شوهر لازم است و در این راه ثواب عظیمی نصیب این همسر خواهد شد. 3 ) دلداری دادن به دختر و راضی کردن داماد نسبت به این دیدار جزو وظایف پدر و مادر است.

منبع: gorgani.ir