دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

آيا در ادله، موردي را سراغ داريد كه اسقاط حق حبس زوجه را معلق به وطي نموده باشد؟

پاسخ :
طبق نظر ما اسقاط حق حبس زوجه معلق به وطی نیست و مجرد تمکین و مهیا نمودن شرایط برای زوج موجب اسقاط حق است چراکه توجه به معنای واقعی تمکین نیز همین مطلب را می‌رساند و به عبارت دیگر دلیلی نداریم بر این که علاوه بر اصل تمکین قید وطی هم لازم است . لازم به ذکر است که جواب استدلالی مقتضای این گفتار نیست.

منبع: gorgani.ir