دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

با سلام بنده با زن شوهرداري مرتكب زنا شده‌ام بدون اين كه هيچ كدام ما از عاقبت اين كه شايد به هم نامحرم شده و نتوانيم با هم ازدواج كنيم خبري داشته باشيم. در حال حاضر هر دو نفر ما طلاق گرفته‌ايم . و مي‌خواهيم با هم ازدواج كنيم ولي شنيده‌ايم كه اين كار عملي نيست. درسته كه ما گناه بزرگي مرتكب شده‌ايم ولي واقعا بدون هيچ هوا و حوسي هم ديگر را دوست داريم. مي‌خواهم بدانم كه آيا ما مي‌توانيم با هم ازدواج كنيم يا خير؟

پاسخ :
شرعا هیچ راه حلی برای ازدواج بین این زن و مرد نیست و زن و مرد با هم حرام ابدی هستند.

منبع: gorgani.ir