دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

اگر در زمان کودکی به صورت پنهانی و بدون اجازه از درون جیب کسی غیر از پدر و مادر پول بر داشته باشم، در مورد این پول چه باید کرد؟

پاسخ :
اگر صاحب آن را می‌شناسد باید پول را به نحوی به او برگرداند و اگر نمی‌شناسد باید آن پول را به عنوان رد مظالم به مرجع بدهد و چون به مرور زمان ارزش پول کاهش پیدا کرده است باید با صاحب پول و یا مرجع مصالحه کند به مقداری بیش‌تر از اصل پول.

منبع: gorgani.ir