دوشنبه، 23 آذر 1394

پرسش :

در شهر ما عده‌اي از زنان يا مردان (مثلا 5 نفر) جمع مي‌شوندو ماهانه مقدارمعيني پول را روي هم گذاشته (مثلا ماهي صدهزار تومان) و هر ماه كل پول را به يكي از اعضا مي‌دهند و همين طور ماه به ماه به اعضاي ديگر تا تمام شود. آیا چنین کاری صحیح است یا خیر؟

پاسخ :
این عمل جایز است و مانعی ندارد مگر بابت این وامی که به هر فرد داده می‌شود سودی هم از او در یافت شود که در این صورت حرمت دارد.

منبع: gorgani.ir