سه‌شنبه، 24 آذر 1394

پرسش :

در مورد استخاره با قرآن مى‏‌گويند بايد قرآنِ كامل باشد، خب قرآن كامل در قطع‌ها و اندازه‌‏هاى مختلف موجود است قرآنى كه تنها 5 صفحه دارد و قرآنى كه 600 صفحه دارد در آن يكى هر بار كه قرآن را براى استخاره باز مى‌‏كنيم يكى از 5 آيه ابتداى صفحه نمايان مى‌‏شود و در ديگرى يكى از 600 آيه ابتداى صفحه نمايان مى‏‌شود استخاره با كدام يك صحيح است و ملاك آن چيست؟ و با فرض مطالبى كه گذشت چرا با قرآن ناقص نمى‌‏توان استخاره نمود؟

پاسخ :
بايد قرآن كامل باشد تا احتمال صحّت آن بيش‌تر باشد و در قرآن پنج صفحه‌ه‏اى نيز اشكال ندارد ولى احتمال صحّت آن به همان مقدار كم مى‌‏شود.

منبع: gorgani.ir