چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

پسر جواني بيست ساله هستم نمي‌توانم وضويم را هنگام نماز و زيارت و غيره نگه دارم آيا مي‌شود به جاي وضو تيمم انجام داد زيرا خانواده مي‌گويند وسواس داري و اين قضيه هم مرا خيلي آزار مي‌دهد؟

پاسخ :
تیمم برای زیارت و دعا و قرآن مانعی ندارد ولی برای نماز اشکال دارد، اما این را بدانید که اگر وضو گرفتید ثواب آن را خواهید برد حتی اگر وضوی شما بعد از مدت کوتاهی باطل شود و لذا تا می‌توانید تیمم را جایگزین وضو نکنید.

منبع: gorgani.ir