چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

آیا قبل از حضرت آدم انسان وجود داشت و فرزندان آدم با توجه به این که (ازدواج خواهر و برادر حرام است) با چه کسانی ازدواج کردند؟

پاسخ :
طبق روایتی از امام باقر (ع) قبل از آدم ابوالبشر نیز انسان‌هایی وجود داشته‌اند و شاید از لحاظ ترکیب جسمی کمی با ما تفاوت داشته‌اند و در ناسخ التواریخ نیز وارد شده است که گروهی از جن به نام نشناس وجود داشته‌اند و طبق روایتی دیگر خداوند برای ازدواج فرزندان آدم حوریه و اجنه دختری را فرستاد تا با آنان ازدواج صورت گیرد و این تفکر که خواهر و برادر با هم ازدواج کردند تفکر مجوس است و در اسلام نفی شده است.

منبع: gorgani.ir