چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

آیا امام زمان (عج) در زمان غیبت خود همسری اختیار نموده‌اند؟ اگر اختیار ننموده‌اند آیا از سنت پیامبر سرپیچی نکرده‌اند؟ اگر اختیار نموده‌اند آیا همسرشان هم مانند خودشان عمری طولانی دارد یا این که پس از مدتی فوت می‌کنند و امام زمان (عج) همسر دیگری اختیار می‌کنند؟ و اگر همسر اختیار می‌کنند آیا همسرشان از اهل زمین‌اند و یا آسمانی و اهل بهشت‌اند؟ و آیا امام زمان (عج) فرزندی دارند؟ و اگر فرزند دارند آیا فرزندانشان هم عمری مانند حضرت دارند یا این که پس از مدتی زندگی فوت می‌کنند؟ و آیا روایتی مبنی بر این موضوعات وجود دارد؟

پاسخ :
در این زمینه روایت خاصی نداریم البته از برخی دعاها بدست می‌آید که ایشان هم ازدواج کرده‌اند اما چگونگی ان بر ما مجهول است و باید بدانید که اهل بیت (ع) به وظیفه خود آگاه تر از ما هستند و لذا ما نمی‌توانیم به آنان ایراد شرعی وارد کنیم و تبعیت از سنت پیامبر هم در جایی لازم است که شرایط آن باشد و هم کفو وجود داشته باشد همان گونه که حضرت معصومه (ع) به خاطر مهیا نبودن شرایط ازدواج نکردند.

منبع: gorgani.ir