چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

آيا اعتقاد به اصل ولايت فقيه از واجبات است؟ و اگر كسي اعتقاد نداشت در اصل مسلماني او ترديد خواهد بود؟

پاسخ :
اعتقاد به اصل ولایت فقیه از فروعات اعتقاد به امامت است و اگر فردی آن را از ریشه انکار کند چنان چه انکار او منجر به انکار مسئله امامت شود مرتد است اما در غیر این صورت صرفا دچار انحراف در اعتقاد خود شده است و مرتد نیست.

منبع: gorgani.ir