چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

تعداد معراج پیامبر اسلام چه مقدار بوده است؟ آیا 2 بار بوده است؟ آیا معراج پیامبر یک امر جسمی بوده است؟ پس از آن که پیامبر از سدرت گذشت خدا را با چشم دید یا با قلب لمسش کرد؟

پاسخ :
در تعداد معراج پیغمبر (ص) اختلاف وجود دارد برخی آن را بیست و چهار مرتبه بیان نموده‌اند و برخی دیگر دو بار دانستند و از نظر ما معراج جسمی بوده است لکن خدا را با جسم ظاهر به آن معنایی که ما تصور می‌کنیم ندیده است بلکه مظهر جلال ربوبی برای پیغمبر (ص) آشکار شد.

منبع: gorgani.ir