چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

با توجه به تبلیغات موجود در مورد پایان دنیا در21 سپتامبرسال 2012 و صحه گذاشتن تقویم بسیار معتبر تمدن مایاها و پیشگویی بزرگترین پیشگویان تاریخ از جمله نوستراداموس وغیره نظر حضرتعالی در این باره چیست؟

پاسخ :
از نظر ما دنیا پایان نمی‌پذیرد بلکه هنوز از عمر دنیا زیاد باقی مانده است چون طبق روایات اهل بیت علیهم السلام دوران ظهور و دوران رجعت که طولانی هم است در پیش است مگر آن که مراد پایان حکومت باطل و قیام اهل حق باشد که این هم صرفأ احتمال است و امر به دست خدا می‌باشد.

منبع: gorgani.ir