چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

استخدام و به کارگیری زنان در اموری که مردان هم می‌توانند آن را انجام دهند و با توجه به بیکاری روز افزون مردان و تبعات منفی آن در خانواده و جامعه و این که وظیفه تشکیل زندگی با مردان می‌باشد و نیازی به اشتغال زنان نیست چه حکمی دارد؟

پاسخ :
در اموری که ضرورتی به حضور بانوان به خاطر تناسب شغلی وجود ندارد و مردان متعددی نیز در جویای کار باشند و شایستگی آن را هم داشته باشند اولویت با مردان است.

منبع: gorgani.ir