چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

اگر زن و مردی که نامزد کرده‌اند هدایایی به یکدیگر بدهند در صورت به هم خوردن نامزدی تا چه وقت بعد از به هم خوردن نامزدی می‌توانند برای استرداد هدایا به یکدیگر مراجعه کنند؟

پاسخ :
اگر اهدای هدایا به خاطر این باشد که آن شخص همسر من است و صرفا به این دلیل به او داده شده است تا هر زمان می‌تواند به او رجوع کند و پس بگیرد.

منبع: gorgani.ir