پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

اگر زن بفهمد که در حال نماز پوشش واجب را رعایت نکرده تکلیفش چیست؟

پاسخ :
در صورتی که در حین نماز ملتفت شود که جایی از بدن او مثل مو یا گردن یا جاهای دیگری که پوشاندنش واجب است را نپوشانده بنابر احتیاط واجب نمازش را تمام نموده و اعاده کند، اما اگر بعد از نماز متوجه شود که در حین نماز از روی غفلت و نسیان، پوشش واجب خود را رعایت نکرده، نمازش صحیح است.

منبع: wahidkhorasani.com