پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

چنان چه دختری در خیابان ایستاده باشد و پسری با ماشین جلوی وی توقف نماید و سپس آن دختر سوار ماشین شود و تا وی را تا مسیری ببرد آیا سوار شدن دختر به ماشین فرد غریبه مصداق رابطه نامشروع (به غیر از زنا یا عمل منافی عفت )می‌باشد یا خیر؟

پاسخ :
اگر قرائن نشان دهد که این دختر با وضع نامناسب و برای دوستی و انجام ارتباط حرام سوار ماشین پسر شده است رابطه آن دو نامشروع می‌شود اما دلیلی بر انجام زنا نیست و نمی‌توان حکم زنا را مترتب کرد.

منبع: gorgani.ir