جمعه، 27 آذر 1394

پرسش :

بین صله رحم و شرکت در جلسه تحصیل معارف اسلامی کدام واجب است؟ بین اطاعت امر پدر و مادر و شرکت در جلسه مذکور چطور؟

پاسخ :
هر کدام از این موارد در جای خود لزوم دارندگر چه اطاعت از امر پدر اوجب است مگر شرایط به گونه‌ای باشد که اگر در این جلسات شرکت نکتید هیچ راهی برای فرا گیری احکام دینی خود ندارید و انجام واجبات نیز برای شما غیر مقدور خواهد شد و در هر حال بهتر است به گونه‌ای عمل شود که موجب خشم پدر نگردد.

منبع: gorgani.ir