جمعه، 27 آذر 1394

پرسش :

آیا زانى در موارد ذیل مستوجب رجم است؟ 1ـ به قصد فرار از تحقّق احصان، به مسافرت رفته و مرتکب زنا شده است. 2ـ در شرایطى مرتکب زنا شده که همسر وى ـ زن یا شوهر ـ به علّت بیمارى، آمادگى جماع نداشته، گرچه سایر استمتاعات ممکن بوده است. 3ـ زنا وقتى محقّق شده که به علّت اختلافات خانوادگى، یا انزجار همسر از او، جماع با وى ممکن نبوده است. 4ـ ارتکاب زنا به هنگام روزه دارى همسر بوده است. 5ـ زن در ایّام عدّه طلاق رجعى مرتکب زنا شده است. (با عنایت به این که حقّ رجوع ندارد.) 6ـ مرد در ایّام حیض یا نفاس همسرش مرتکب زنا شده است؟

پاسخ :
در هیچ یک از موارد فوق احصان صدق نمی‌‎کند و مستوجب رجم نیست.

منبع: gorgani.ir