چهارشنبه، 2 دی 1394

پرسش :

مرد کدام نمازها را باید با صدای بلند و کدام را آهسته بخواند و آیا این حکم فقط برای قرائت حمد و سوره است یا دیگر واجبات نماز را هم شامل می‌شود؟ در مورد الله اکبر – تکبیر- بسم الله اول حمد و سوره و تسبیحات اربعه چطور؟

پاسخ :
بر مرد به احتیاط واجب لازم است که حمد و سوره و هم چنین بسم الله آن را در نماز صبح و مغرب و عشاء بلند بخواند و بقیه لازم نیست.

منبع: sistani.org