سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

حکم رفتن به مسجد در حال نفاس

پرسش :

پس از سقط بچه لکه بینی دارم و ایام عادت هم نیست. آیا می‌توانم به مسجد بروم؟

پاسخ :
اگر سقط مذکور به‌گونه‌ای بوده که به آن زاییدن می‌گویند و خون در اثر آن است، به مقداری که در رساله گفته شده، نفاس است و نمی‌توانید داخل مسجد شوید. اما اگر به آن زاییدن گفته نشود یا پس از ایام نفاس باشد، استحاضۀ قلیله است و رفتن به مسجد هم مانعی ندارد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net