شنبه، 12 دی 1394

پرسش :

درباره اموال و اشیایی که در سطح زمین قرار ندارند بلکه در اعماق زمین یا درهوا و فضا قرار دارند آیا می‌توان حریمی در نظر گرفت؟( مانند حریم برای ماهواره ها، ایستگاه های فضایی، پل های هواییِ، مترو و راه های زیر زمینی و…)

پاسخ :
هر شیءای که استفاده از آن عرفاً متوقف بر مقداری از فضا و مکان اطراف آن است آن فضا حریم آن شیء به حساب می‌آید.

منبع: sistani.org