شنبه، 12 دی 1394

پرسش :

زنی هستم ۲۸ ساله که به مدت ۱۵ روز مشکل پریودی داشتم . بعد از دو هفته از پاک شدن پرید قبلی به مدت ۵ روز لک بینی داشته که یکی دو بار از این ۵ روز مقدار خون بیش‌تر و سیاه‌تر بود. روزه‌ها را کامل گرفته و برای هر نماز نیز وضو گرفتم (بعضی وقت‌ها که بیش‌تر بود تیمم بدل از غسل هم می‌کردم. از روز ششم تا پانزدهم خون به صورت غلیظ و روشن جاری شد (احتمالا پرید اصلی ) حال ۵ روز اول استحاضه است یا حیض؟و اعمال (نماز وروزه ) در این شرایط چه خواهد بود؟ مخصوصا ۵ روز اول؟

پاسخ :
آن ۵ روز که به صورت لکه بینی بوده است استحاضه است و باید نماز را با شرایطی که در سال امده است و هم‌چنین روزه را باید گرفت.

منبع: sistani.org