چهارشنبه، 5 خرداد 1395

پرسش :

با توجّه‌ به‌ مهلک بودن‌ بيماری قابل‌ انتقال‌ ايدز، اگر فردی كه‌ حامل‌ ويروس‌ ايدز است‌ از طرق‌ مختلف‌ اين‌ ويروس‌ را به‌ افراد ديگر منتقل‌ كند در موارد زير چه‌ حمكی دارد؟ أ) در موردی كه‌ فرد در اثر انتقال‌ ويروس‌ بيمار شود. ب‌) در صورتی كه‌ در اثر انتقال‌ ويروس‌، فرد، بيمار شده‌ و سپس‌ فوت‌ كند. عدم‌ آگاهی فرد ناقل‌ به‌ ماهيّت‌ خطرناک بيماری ياد شده‌، سرايت‌ آن‌ چه‌ تأثيری در هر يک از احكام‌ بالا دارد؟

پاسخ :
مسأله فوق‌ نظير خورانيدن‌ سم‌ّ است‌ و بايد ناقل‌، قصاص‌ شود. لكن‌ چون‌ مسأله‌، مسأله حكومتی است‌ حكم‌ آن‌ مربوط‌ به‌ قاضی و حاكم‌ شرع‌ است‌.

منبع: almazaheri.ir