دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

فرموده‌ايد اگر روح‌ در جنين‌ دميده‌ شده‌ باشد، سقط‌ آن‌ در حكم‌ آدم‌ كشی است‌، بعضی تصوّر می‌كنند كه‌ تا زمانی كه‌ روح‌ در آن‌ دميده‌ نشده‌ سقط‌ اشكالی ندارد، توضيح‌ حضرت‌ عالی مشكل‌ گشاست‌.

پاسخ :
معنای مسأله‌ در رساله‌ها اين‌ است‌ كه‌ سقط‌ جنين‌ در هر حالی حرام‌ است‌ و موجب‌ ديه‌ است‌ گر چه‌ نطفه‌ باشد، و اگر روح‌ در آن‌ دميده‌ شده‌ باشد در حكم‌ آدم‌ كشی و ديه آن‌ هم‌ ديه آدم‌ كشی است‌.

منبع: almazaheri.ir